Come join us

UX DEVELOPER

UX Developer : Klein team, échte impact!

Wij zijn op zoek naar een UX developer die graag een échte bijdrage aan de ontwikkeling van ons softwareplatform wil leveren. Jij zorgt voor mooie, logische en prettig te gebruiken software, en vindt het leuk om zelf betrokken te zijn bij de uitvoer van jouw design.

Je levert een onmisbare bijdrage aan de ontwikkeling van ons eigen Digital Twin platform: PREspective. Hiermee maken wij het mogelijk om real-time simulaties te maken van high-tech systemen. Als UX-developer ben jij er verantwoordelijk voor dat onze klanten goed uit de voeten kunnen met onze software. Als je enige ervaring hebt met werken in Unity3d, is dat zeker een pré. Mocht je zelf interesse en affiniteit met programmeren hebben, dan zijn we helemaal naar jou op zoek. Ons bedrijf is groeiende, en dat betekent enorm veel kansen om jezelf te ontwikkelen.

 

Unit040 bestaat uit een jong team vol ambitie, en samen met je collega’s is er alle ruimte om je eigen werk te bepalen. Er wordt écht geluisterd naar jouw wensen, en je kunt je persoonlijke interesses opvolgen, sterker nog: dit moedigen we aan!. Als onderdeel van een klein team is je impact groot, jouw suggesties en oplossingen worden serieus genomen. Onze plannen zijn groot, en jij groeit met ons mee.

Als je graag een onderdeel uit wil maken van ons verhaal, stuur ons dan een motivatiebrief (max 1 A4) of -film (max 2 min) en een cv, of laat op andere creatieve wijze blijken dat je graag bij ons wil komen werken.