Come join us

PROJECT MANAGER

Project Manager in een snel groeiend tech-bedrijf in scale-up fase.

Wij zijn op zoek naar een Project Manager die graag een échte bijdrage aan de
ontwikkeling en groei van ons softwarebedrijf wil leveren. Dus, heb jij al enige
ervaring als projectmanager ICT en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom
ons team versterken en til onze uitdagende projecten naar een hoger niveau!
Je levert een onmisbare bijdrage aan de ontwikkeling van ons eigen Digital Twin-platform: Prespective.
Hiermee maken wij het mogelijk om realistische simulaties te maken van high-tech systemen. Onze klanten bevinden zich in de high-tech en infrastructuur sectoren, dus ervaring met deze markten is zeker een
pré.
Verder ben je als Projectmanager verantwoordelijk voor het initiëren, uitvoeren, bewaken en opleveren van multidisciplinaire ICT-projecten. Deze zijn zowel technisch- als businessgeoriënteerd. Je analyseert samen met het projectteam (implementatie) risico’s en bewaakt tegelijkertijd de kwaliteit en voortgang. Om de geformuleerde projectdoelstellingen binnen de randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie te realiseren, wordt er uitgegaan van het projectplan waarin je een optimaal resultaat en een tevreden opdrachtgever nastreeft.
Hierbij kun je gebruik maken van verschillende projectmanagementmethodes (bijv. PRINCE, IPMA D, Agile/ Scrum) afhankelijk van wat het project en het team nodig heeft. Jij bent in staat om complexiteit op effectieve wijze te reduceren en helderheid te creëren bij stakeholders. Je stuurt je projecten niet alleen op proces, maar bent tevens sparringpartner voor je projectleden en stakeholders op inhoud.
Het beoogde eindresultaat staat scherp op jouw netvlies en is gedragen binnen de organisatie van onze klanten. Jij neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van jouw projecten.
Je bent stressbestendig, vindt het leuk om met (internationale) klanten te werken en geeft graag sturing aan een team vol met eigenwijze developers. Je bent een servant-leader, eentje die voor overzicht, duidelijkheid en rust zorgt. Jij zorgt dat onze mensen excelleren, en onze klanten staan te juichen.
Door onze open structuur en cultuur krijg je alle ruimte om verantwoordelijkheid te pakken en samen te werken aan resultaat. Er is ruimte, steun én budget voor coaching en scholing om jezelf te ontwikkelen.
Wij willen graag in jou investeren, en verwachten daarvoor een duurzame relatie terug. Bij Unit040 geloven we sterk in autonomie, waarbij onze werknemers de vrijheid krijgen om binnen onze gezamenlijke kaders zelf keuzes te maken en hier de verantwoordelijkheid voor te nemen.
Bij Unit040 werken we samen met onze klanten aan de realisatie van Industry
4.0: een nieuw producerend Nederland! Je bent stressbestendig, vindt het leuk om met (internationale) klanten te werken en geeft graag sturing aan een team vol met eigenwijze developers. Je bent een servant-leader, eentje die voor overzicht, duidelijkheid en rust zorgt. Jij zorgt dat onze mensen excelleren, en onze klanten staan te juichen.
Als je graag een onderdeel uit wil maken van ons verhaal, niet schrikt van
koerswijzigingen en creatieve oplossingen, stuur ons dan een korte motivatiefilm (max 2min) of brief (max 1 A4) en een cv. Of laat op andere creatieve wijze blijken dat je klaar bent voor een nieuwe uitdaging bij Unit040!